آموزش وردپرس
خانه / آشپزی وسفره آرایی / روش رول کردن کوکو و رولت!

روش رول کردن کوکو و رولت!

روش رول کردن کوکو و رولت!

در این مقاله آموزش تصویری رول کردن کوکو و رولت را قرار دادیم . به این ترتیب شما می توانید انواع کوکو، کیک و حتی ژله فرفره ای را به این صورت رول کنید.

رول کردن رولت و کوکو ها یکی از تکنیک های مهم آشپزی است که برای درست کردن غذاها و دسرهایی شیک باید بدانید. اگر کوکو و رولت های شما هم هنگام رول کردن شکسته می شوند با ما همراه شوید و تکنیک های این کار را بدانید.

شاید برای خیلی هایتان پیش آمده باشد که خواستید رولت یا کوکو را رول کنید ولی همین که اولین رول را درست کردید رولتان شکسته و همه کارهایتان خراب شده! برای اینکه این مشکلات دیگر برایتان ایجاد نشود آموزش تصویری رول کردن را قرار دادم … می توانید انواع کوکو، کیک و حتی ژله فرفره ای را به این صورت رول کنید و خیالتان از بابت شکستن راحت باشد!

۱ – اول از همه باید توجه کنید ضخامت کیک را زیاد نگیرید چون اگر ضخامت کیک زیاد باشد هر چه هم تلاش کنید باز هم رولتان می شکند! پس ضخامت تا حد ممکن کم.

۲ – اجازه بدهید کیک یا کوکو کامل کامل سرد شود یعنی اصلا حرارت نداشته باشد.

۳ – یک پارچه مناسب آشپزی تهیه کنید ( مثل دستگیره نخی ) و روی آن را کامل با پودر قند یا هر نوع پودر دیگری مثل پودر نسکافه، شکر، مغز و … بپوشانید اگر هم کوکو هست سعی کنید یا آرد بریزید یا مغز گردو.

۴ – کیک را که سرد شده مستقیم از قالب برگردانید روی پارچه.

۵ – دقت کنید با خود پارچه کیک را رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیرد.

راهنمای رول کردن کوکو و رولت,آموزش مرحله ای رول کردن کوکو

دقت کنید با خود پارچه کیک را رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیرد

۶ – حالا رولت را با پارچه داخل یخچال بگذارید حدود ۲ ساعت اجازه بدهید استراحت کند.

۷ – بعد از گذشت زمان کیک را خارج کنید و آن را باز کنید حالا بین آن هر چی می خواهید بریزید. کیک را این بار بدون پارچه رول کنید و داخل یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن کامل برش بدهید و از آن استفاده کنید.

نکاتی برای رول کردن کوکو, تکنیک های رول کردن کوکو

اجازه بدهید کیک یا کوکو کامل کامل سرد شود یعنی اصلا حرارت نداشته باشد

نکاتی برای رول کردن کوکو و رولت :

_ اگر کیکتان خیلی ضخیم شده بود و به نشکستن آن امیدی نداشتید یک مقدار آب داغ و ژلاتین را مخلوط کنید و با آبپاش روی کیک بریزید و بعد کیک را رول کنید اینطوری ممکن است نشکند! البته فقط ممکن است!

_ اگر می خواهید رولتان کاکائویی شود بعد از اینکه رول آماده شد آن را روی یک توری بگذارید و روی آن کاکائو آب شده کاملا سرد بریزید و بعد دوباره بگذارید داخل یخچال تا خنک شود.

_ بهتر است بین رول های کوکویی لایه ماست خامه ای قرار بدهید تا هم محکم پیچیده شوند هم خوشمزه تر شوند!

روش رول کردن کوکو و رولت!

درباره ی houra

همچنین ببینید

روش تهیه کباب ترش گیلانی!

روش تهیه کباب ترش گیلانی!

مواد لازم برای درست کردن کباب ترش برای ۳ نفر گوشت راسته گوساله یا گوسفند …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

hejabine - instagram

hejabine - telegram