آموزش وردپرس
خانه / آشپزی وسفره آرایی / طرز تهیه باقلوای قزوین

طرز تهیه باقلوای قزوین

طرز تهیه باقلوای قزوین
مواد لازم:

آب ولرم:۳ قاشق سوپ خوری  روغن اب کرده:یک و نیم قاشق سوپ خوری  زرده:۱ عدد  آرد:به میزان لازم

مواد میانی :
قند بادام ۱۸۰ گرم  پودر پسته ۳۵۰ گرم  پودر زعفران ۴ قاشق  پودر هل ۲ قاشق

شربت :

گلاب ۱ پیمانه  شکر ۱ پیمانه

روش تهیه :

۱ .ظرف را خشک کرده پر از قند بادام می کنیم ، صاف می کنیم  تا مقدار لازم قند بادام مشخص شود.

۲٫قالب را چرب می کنیم . خمیر را یک لایه ته قالب می اندازیم . قند بادام را ۵ بخش کرده ، ۱  قسمت قند بادام را روی خمیر ریخته ( رنگ سفید) و با کف دست می فشریم . قند بادام بخش دوم را زعفرانی کرده ( زعفران خیلی غلیظ) و مخلوط می کنیم به طوری که حالت پودر باشد .

۳٫ مواد زعفرانی را ریخته و صاف می کنیم.قسمت سوم قند بادام را سفیدمی ریزیم و صاف می کنیم. حال هل را روی همه مواد الک کرده و قسمت چهارم قند بادام را می ریزیم.قسمت پنجم را فقط پودر پسته می ریزیم و با یک گوشکوب صاف
می کنیم. مقداری روغن آب کرده روی خمیر می ریزیم.

۴٫خمیر را روی تابه می اندازیم و از اطراف با انگشت خمیر را می چسبانیم و اضافه ها را برش می زنیم.

۵٫در فر ۱۶۰ درجه اول برای ۳۰ دقیقه و سپس یک فویل یا سینی روی آن گذاشته و دوباره ۳۰ دقیقه با درب بسته در ۱۰ دقیقه آخر روی آن را روغن آب کرده می ریزیم . باز درب را بسته و در فر می گذاریم.

طرز تهیه باقلوای قزوین

درباره ی houra

همچنین ببینید

روش تهیه کباب ترش گیلانی!

روش تهیه کباب ترش گیلانی!

مواد لازم برای درست کردن کباب ترش برای ۳ نفر گوشت راسته گوساله یا گوسفند …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

hejabine - instagram

hejabine - telegram