آموزش وردپرس
خانه / آشپزی وسفره آرایی / طرز تهیه سس سالسا

طرز تهیه سس سالسا

طرز تهیه سس سالسا

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

زمان کلی: ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالسای مکزیکی:

  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز
  • یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • دو یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • نمک برای طعم بخشیدن
  • یک دوم قاشق چایخوری شکر
  • یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • یک دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو)
  • یک قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه
  • سه و یک دوم قاشق چایخوری روغن برای پخت

برای سرو بهتر است از چیپس ناچو استفاده شود.

طرز تهیه:

  1. یک دوم قاشق چایخوری روغن را بر روی فلفل‌ها بریزید و با چنگال آن را سوراخ کنید. بر روی شعله آتش بگذارید تا پوست آن تغییر رنگ دهد.
  2. آن را از روی شعله بردارید و در آب فرو ببرید. اجازه دهید کمی سرد شود.
  3. بعد از اینکه خنک شد، پوست آن را دربیاورید و خرد کنید و کنار بگذارید.
  4. سه قاشق چایخوری روغن را در یک ظرف نچسب حرارت دهید، پیازها را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
  5. فلفل‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اینکار را به مدت یک الی دو دقیقه انجام دهید.
  6. گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  7. فلفل تندی که در سرکه وجود دارد را به آن اضافه کنید، خوب ترکیب کنید و با حرارت متوسط به مدت یک الی دو دقیقه  بپزید.
  8. ترکیب آماده شده را با چیپس ناچو به صورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه سس سالسا

درباره ی houra

تصویر پروفایل houra

همچنین ببینید

نگهداری از اجیل

نگهداری از آجیل

نگهداری از آجیل ,آجیل‌های پاک شده، مستعد جذب رطوبت و بو به خود هستند و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

hejabine - instagram

hejabine - telegram