آموزش وردپرس
خانه / آشپزی وسفره آرایی / نحوه درست کردن و طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهمانی!!

نحوه درست کردن و طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهمانی!!

نحوه درست کردن و طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهمانی

نحوه درست کردن و طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهمانی

 

نحوه آشپزی و آموزش قیمه بادمجان مناسب مهمانی

مواد لازم قیمه بادمجان

لپه : یک پیمانه
گوشت قرمز : ۲۰۰ گرم
لیمو عمانی : چهار عدد
روغن : یک پیمانه
نمک و زردچوبه و دارچین : به مقدار لازم
آب : دو لیوان
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد بزرگ
بادمجان: دو عدد
گوجه فرنگی: دو عدد

 

قبل از درست کردن  قیمه بادمجان این کارها را انجام می دهیم

در ابتدا لپه را داخل آب چوش حدود ۲ ساعت خیس می کنیم
لیمو عمانی را نیز قبل از استفاده سوراخ می کنیم و حدود ۲ ساعت خیس می کنیم
سپس بادمجان را پوست گرفته و از وسط نصف می کنیم و سپس در آب نمک حدود یک ساعت قرار می دهیم

 

طرز تهیه قیمه بادمجان

بعد از آن پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل مقداری روغن سرخ می کنیم سپس گوشت را به اندازه های مناسبی خرد می کنیم و داخل ظرف مناسبی آن را مقداری تفت می دهیم و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم سپس آب لپه را خالی می کنیم و لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقدار تفت می دهیم بعد از آن رب گوجه و لپه را به آنها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و نمک و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم سپس ۲ لیوان آب را به آن اضافه کرده و لیموها را نیز داخل آن می ریزیم و زیر شعله را زیاد می کنیم بعد از به چوش آمدن زیر شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت روی شعله قرار می دهیم تا پخته شود

 

بعد بادمجان ها را از آب نمک خارج می کنیم و زیر آب می شوییم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود سپس داخل ماهیتابه بادمجان ها را سرخ می کنیم بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شدند گوجه ها را بصورت حلقه ای خرد می کنیم و روی آنها قرار می دهیم و مقداری زردچوبه و دارچین به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را خیلی کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم و حدود ۵ دقیقه بادمجان درست می شود در نهایت برای سرو قیمه بادمجان به مقدار دلخواه قیمه را داخل ظرف مناسب می ریزم و مقداری بادمجان و گوجه هم دور آن قرار می دهیم و صرف می کنیم

 

نکاتی برای تهیه قیمه بادمجان

برای اینکه تلخی لیمو را بگیریم آن را خیس می کنیم
لپه را خیس می کنیم تا نفع ان را کم کنیم
در اثر خیس کردن بادمجان در آب نمک تا حدودی تلخی آن گرفته می شود روغن کمتری هم مصرف می شود
در قیمه بادمجان می توانیم بجای لیمو از آلو خورشتی استفاده کنیم

 

برای تهیه قیمه بادمجان خورش قیمه آن را بصورت قیمه معمولی است که با گوشت قرمز درست می کنیم که در کنار آن بادمجان هم سرو می شود برخی داخل خورش قیمه بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می کنند که به آن قیمه مرغ می گوییم

اختصاصی میهن گرام

نحوه درست کردن و طرز تهیه قیمه بادمجان خوشمزه ،مناسب مهمانی!!

درباره ی houra

همچنین ببینید

روش تهیه کباب ترش گیلانی!

روش تهیه کباب ترش گیلانی!

مواد لازم برای درست کردن کباب ترش برای ۳ نفر گوشت راسته گوساله یا گوسفند …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

hejabine - instagram

hejabine - telegram